Revista La Llera núm 66

Tothom qui ho ha demanat’haver rebut el número 66 de la revista La Llera.

El tema central, l’Espiell, està dedicat a “paisatges escrits”. Un recorregut pel nostre paisatge quotidià a través de la mirada de joves que han nascut o que han arrelat als pobles de la llera. Alguns, ara, s’han instal·lat a la ciutat; altres no poden viure aquí perquè no es poden permetre llogar-s’hi una casa. I molts, algun cop, han hagut de marxar del poble per tornar-lo a idealitzar.
 
A la secció d’Avui en dia parlem amb Èlia Borràs, periodista corresponsal a l’Àfrica, i amb la cervianenca Laura Batlle sobre sexualitat de la dona i cicle menstrual. També entrevistem a les bessones Tapia de Celrà: la Sandra ha guanyat un Goya com a productora de la pel·lícula “As Bestas”, mentre que la Tania és corresponsal a Madrid pel programa “Planta Baixa” de TV3.
 
A l’apartat “Tot enraonant” conversem amb l’escriptora Carlota Gurt, amb l’artista Raquel Moron, amb en Joan Cabarrocas de Celrà i amb l’arqueòleg Eudald Carbonell.
 
A “Coses d’abantes” parlem del negoci d’embotits de Ca l’Arpa de Mollet; de la família Comalada de Flaçà, i del que va ser el gran esbarjo bordilenc durant la dictadura franquista: Can Cinto.
 
Tanca la revista la secció “Pensaments” amb els escrits del poeta Francesc Prat; l’escriptor i editor Xavier Cortadellas; l’escriptor i professor de l’INS de Celrà Lluís Muntada, i la filòloga Nuri S. Sais.
 
Si no heu rebut la revista i la voleu rebre, podeu passar per l’oficina de l’Ajuntament a recollir-la i apuntar-vos per als propers números.