Microcursos Violències masclistes

El Microcurs “Violència masclista: i jo què!”

Té com a objectius:
·       Conèixer els aspectes principals i històrics de les masculinitats i les seves conseqüències en els diferents àmbits de la vida
·       Entendre els processos de canvi dels homes tant emocionals com cognitius i des d’una mirada psicosocial, i la seva relació amb les problemàtiques de la desigualtat.
·       Desenvolupar rols masculins més igualitaris, respectuosos i no violents dins dels àmbits personals i socials per fomentar la igualtat i eradicar les violències masclistes a través de la transformació masculina.

 

El Microcurs “Prevenció i abordatge de les violències masclistes digitals”

 

Té com a objectius

·       Contribuir a la identificació i detecció de les violències masclistes digitals més prevalents en la població jove.
·       Oferir un microcurs als i les professionals que treballin amb població jove, que faci un recorregut conceptual i pràctic per a la prevenció de les violències masclistes digitals.
·       Donar a conèixer i utilitzar estratègies i eines pràctiques per a donar resposta des de la prevenció a les violències masclistes digitals.
 En són persones destinatàries la ciutadania en general, homes, grups o entitats d’homes, entitats feministes, professionals que treballen amb homes i joves, els propis joves, representants polítics o institucionals o de moviments socials, o representants d’organitzacions empresarials o entitats.
Com podeu accedir als cursos per fer-los?
1) Pàgina d’accés
https://snackson.com/DGVM/
2) Pàgina de registre
https://forms.gle/ykhMjNxRMocwx7cx5
3) Les instruccions d’accés es reben per correu electrònic
Els cursos es fan a través de qualsevol dispositiu digital, durada d’entre 2 i 3 hores de dedicació i d’autocorrecció.
Obtens un certificat.