La setmana del 5 de febrer, l’establiment de la setmana va ser L’Amarant , l’obrador de productes sense gluten que tenim al nostre poble, aquí us deixem l’enllaç perquè feu un cop d’ull al reportatge: http://tergavarres.cat/l-amarant-obrador-de-productes-sense-gluten-flaca/
Si voleu formar part del projecte Ter-Gavarres i ensenyar la vostra feina :
“L’Àrea de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Celrà, dins el projecte Ter Gavarres, inicia una sèrie de minireportatges sobre diferents agents del territori amb la finalitat de posar en valor la feina que diàriament porten a terme.
Parlarem amb allotjaments, restaurants, botigues d’alimentació, productors i elaboradors i veurem com van començar el negoci, com és el seu dia a dia, quines són les tasques que realitzen, les seves instal·lacions, receptes, productes amb els que treballen, etc.
Si esteu interessats en que vinguem a fer un petit reportatge del vostre establiment contacteu amb nosaltres al 972 49 25 67 o envieu un e-mail a diversificacio@celra.cat.”