Jornades de comunitats locals d’energia a les comarques gironines

El servei de Medi Ambient de la Diputació de Girona ha programat les Jornades de comunitats locals d’energia a les comarques gironines per als dies 16 i 17 de novembre, que tindran lloc a Vilablareix i a la Vall d’en Bas.
 
Estan naixent molts projectes interessants i innovadors de comunitats d’aquest tipus arreu de Catalunya, tant impulsats des de les administracions locals com per part dels diferents sectors econòmics, i també projectes d’iniciativa ciutadania que volem donar a conèixer, debatre i veure les possibilitats d’impulsar-ne de nous per avançar decididament cap a la transició energètica.
 
En aquest enllaç podreu consultar el programa i hi trobareu també l’enllaç d’inscripció. Cal fer la inscripció abans del 14 de novembre.
 
El dia 17 de novembre a la tarda a la Vall d’en Bas, les jornades estan dirigides principalment a la ciutadania i, per facilitar l’assistència a aquells adults que tinguin infants a càrrec aquella tarda, és prevista una activitat paral·lela per als infants de primària anomenada “Endolla’t: En Doll i el consum energètic”. En el formulari d’inscripció caldrà indicar quants infants hi participaran i les seves edats. És important que ens ajudeu a fer difusió a la ciutadania i per això us demanem que en els canals de comunicació municipals, hi anuncieu la segona sessió de la jornada del 17 de novembre a la tarda a la Vall d’en Bas, dirigida a la ciutadania i amb l’activitat paral·lela dirigida als infants.